nl en

leibeekhoeve

honden- en kattenhotel

nuttige info

Nuttige informatie

Het vaccinatie boekje van uw dier dient volledig in orde te zijn, de vaccinaties dienen minimum 10 dagen en maximum 11 maand geleden gegeven te zijn door uw dierenarts,
vereiste inentingen zijn kennelhoest, katten en honden ziekte en leptospirose ( rattenziekte).
Voor de katten : kattenziekte, niesziekte, leucogen.
De vaccinaties zijn zeer belangrijk , zodoende kunnen we een gezonde, toffe en speelse hond afleveren.
Ook een vlooien bandje of pippet tegen vlooien en teken is een must.
U zal het met ons eens zijn dat voorkomen beter is dan genezen.
 

De honden worden rond 9u00 gevoederd , op het menu droogvoer met vers drinkwater, buitengelaten, waarna zij gedurende enkele uren (naargelang het seizoen) in één van de verschillende speelplaatsen vrij hun gang kunnen gaan.
Elke hond heeft zowel binnen als buiten zijn eigen verblijf, als je bij ons twee honden samen ziet zitten, zijn deze van dezelfde eigenaar.De honden gaan tweemaal per dag aan de leiband .
Daarna krijgen de honden de nodige verzorging indien dit nodig is. Ze worden geborsteld, en er wordt rekening gehouden met specifieke wensen van de klant. De slaaphokken zijn, naargelang de grootte van de hond, 2x2 meter of 2x4 meter. Tijdens de wintermaanden worden de slaaphokken 's avonds en 's nachts verwarmd. De rennen voor de honden worden alle dagen grondig gereinigd en ontsmet. Trouwens, niets is goed genoeg voor uw trouwe viervoeter.

De katten verblijven gezamelijk of idividueel naar believe van uw kat. Kattenbak +vulling, krabpalen en speeltjes, eet en drinkkom zijn voorzien. Op het menu droogvoer en vers drinkwater. Indien uw kat natvoer prefereert graag dit dan zelf te voorzien. Ze krijgen ook de nodige aandacht , verzorging en hun verblijf word dagelijks grondig gepoetst. We doen dit met veel liefde ♥

Reserveren doe je best via onze site bij de rubriek contact. 
 

Tarief; Nieuw vanaf 1 januari 2019

  • Mini hond (-10kg): 15 € per dag
  • Kleine hond ( -20kg): 16€ per dag
  • Middelgrote hond (- 40kg): 17€ per dag
  • Grote hond (+40 kg): 18 € per dag
  • Wassen honden: vanaf 40 €
  • Kat : 11€ per dag